Cristina Siscanu isi alapteaza fiica la 3 ani si e foarte mandra de asta. S-a pozat si a postat imaginea, iar de aici a inceput scandalul

 

Cristina Șișcanu a fost aspru criticată de fani, după ce și-a alăptat fetița de 3 ani în public. Soția lui Mădălin Ionescu a vorbit pe contul personal de Instagram despre cum a fost această perioadă penru ea și de ce reacții a avut parte.

Vedeta Cristina Șișcanu a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care își alăptează fetița, Petra, de trei ani. Mesajul care a însoțit fotografia este următorul: „Am alăptat-o pe Petra până la 2 ani și şapte luni. Nu a fost ușor, dar a fost minunat în același timp… Mă bucur că tot mai multe persoane publice, în mod special mămici-influenceri celebri, promovează alăptatul postând poze cu puii la sân. Acum 3 ani și jumătate eram singura care făcea asta și am stârnit o adevărată revoluție în mediul online. Acum este liniște şi pace. Asta înseamnă că mentalitatea s-a schimbat şi sunt fericită că am avut curajul să mă lupt cu prejudecăţi chiar dacă “o lume întreagă” mi-a fost potrivnică. În timp am primit numeroase mesaje din partea mamelor care îmi mulțumeau că au reușit să treacă peste bariera psihologică de a-şi alăpta pruncul în public.”

Citeste si  Blonda din imagine este mama unui cantaret de la noi. Nu o sa ghicesti niciodata ce varsta are femeia...

Mai mult, vedeta a afirmat că a vorbit în repetate rânduri despe acest subiect, ba chiar și în aparițiile televizate. ”Vreo doi ani am fost invitată pe la toate posturile tv, am acordat sute de interviuri pe acest subiect … firesc! Şi am ieşit toate învingătoare, dragi mămici !”, a încheiat mămica.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Soția lui Mădălin Ionescu a fost aspru criticată pe contul personal de unii fani, în timp ce alții o consideră curajoasă prin faptul că se luptă cu astfel de prejudecăți.

Vedeta este deja cunoscută pentru imaginile în astfel de ipostaze, ba chiar se mândrește cu ele. ,,Din păcate multe mămici nu fac diferența dintre alăptatul în publci și alăptatul pe rețelele de socializare! Sunt două lucruri total diferite!Nu e nicio problemă dacă alăptezi în arc sau în altă parte unde i s-a făcut copilului foame. Dar devine ridicol când acest proces este fotografiat”, a scris una dintre urmăritoarele vedetei.

Citeste si  Kate Middleton, ”ingrozita” de cuvintele cumnatei sale, Meghan Markle. Cum a reactionat ducesa

Un alt internaut o condamnă pe vedetă: ,,nu mi se pare ok sa alaptezi in public, nu esti animal, sau daca o faci, poti sa te acoperi, cum poti sa ti arati sanii, sa i vada toata lumea”.

Cristina Șișcanu a militat întotdeauna pentru alăptatul în public și a susținut acest lucru în public. Însă, alte persoane nu consideră o noutate acest lucru. ,,Nu ești prima…că nu ai inventat alăptatul…erau țigănci cu puradei la piept alăptând….la tot pasul….și noi restul nu am dat țuică copiilor …tot la sân am alăptat”, a comentat un internaut.

Vedeta este susținută chiar de propriul soț, Mădălin Ionescu, în ceea ce privește acest aspect. „Da ! Soția mea a alăptat in public! Ok … erau una, doua persoane in apropiere ( pe o raza de 10-15 m)! Ce faci daca ai născut si alăptezi? Nu mai ieși din casă? Nu mai ai dreptul sa trăiești?”, a declarat prezentatorul TV, în urmă cu ceva timp.

Citeste si  Eliza Iliescu nu mai arată așa, e domnișoară în toată regula, dar un detaliu a șocat pe toată lumea