Cu cine a fost surprinsă în oraș Cristina Ciobănașu la o săptămână distanță de la despărțirea de Vlad Gherman:

 

Vestea că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit după 9 ani de relație, a venit ca un fulger pentru lumea showbiz-ului. Cei doi păreau că formează un cuplu solid, dar se pare că lucrurile au stat diferit. Deja de două săptămâni actorii nu mai locuiesc sub același acoperiș și încearcă să treacă peste momentul separării. Cristina Ciobănașu, de exemplu, a decis să uite de toate printr-o ieșire în oraș, alături de o persoană importantă din viața ei.

Cum încearcă Cristina Ciobănașu să-l uite pe Vlad Gherman. Cu cine a fost suprinsă în oraș
Cristina Ciobănașu încearcă să-l dea uitării pe Vlad Gherman, actorul cu care a fost împreună timp de 9 ani. Sunt deja, două săptămâni, de când cei doi nu mai locuiesc în aceeași casă. Cristina Ciobănașu a fost suprinsă, de curând, în preajma unei persoane importante, care o ajută să depășeașcă momentul despărțirii, transmite Spynews. Despre cine este vorba?

Citeste si  Detaliul bulversant observat pe chipul brunetei

Când nu este la filmările pentru serialul ”Adela”, Cristina Ciobănașu petrece timpul liber cu prietenele sale. Cu una dintre ele a postat un InstaStory, în timp ce se aflau la un restaurant.

Cristina Ciobănașu a atins, sâmbătă, pragul de 1 milion de urmăritori pe Instagram. De cum a observat acest lucru, Vlad Gherman a ținut să o felicite public pe fosta sa parteneră. ”Bine, Crissy!”, a scris actorul pe Instagram. Cristina însă, nu i-a oferit niciun răspuns la postare, dar cel mai probabil i-a lăsat un ”Mulțumesc!” într-un mesaj privat.

La începutul lunii februarie, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au anunțat fanii că au decis să se despartă. Ei au explicat și motivul pentru care au luat această hotârâre. Au descoperit că nu sunt compatibili unul cu celălalt, petrecând mai mult timp acasă, din cauza pandemiei. Și-au dat seama că au priorități diferite de viață și că este mai bine să o ia pe drumuri separate. Chiar dacă relația s-a rupt, a explicat actrița, ea și Vlad Gherman vor rămâne prieteni.

Citeste si  Motivele pentru care Bianca Dragusanu a renunţat la emisiunea din Asia! "Nu i-a convenit nimic"! Ce spun surse din show:

„Lăsând gluma la o parte, eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că e mai bine să o luăm pe drumuri separate, însă rămânem prieteni”, a mai precizat Cristina Ciobănașu.

Vlad Gherman a mai spus fanilor că au mai constatat că au uitat de ei înșiși, în ultima vreme. S-au axat mai mult pe nevoile unuia celuilalt și au ajuns să nu-și mai aprecieze gesturile.

”Niciodată nu ești pregătit să ieși din zona de confort. Cred că asta a fost și ideea. Ne așezam amândoi pe ideea că o să fim bine toată viața, că nevoile noastre nu mai contează atâta timp cât satisfacem nevoile celuilalt, dar nici măcar asta nu făceam. Probabil că asta a fost cel mai grav lucru. Iar după anul 2020, mă abțin! E foarte greu să întreții o relație atâta timp cât tu nu te iubești pe tine suficient. Eu cred că suntem incapabili să iubim cu adevărat pe cineva, dacă nu ne iubim pe noi. Noi ne-am pierdut pe drum, nu ne-am mai apreciat.”, a mai adăugat Vlad Gherman.

Citeste si  Cornel Ilie a pus toţi fanii pe jar! „Lidia Buble a mai stricat o familie cu doi copii”:

Vlad Gherman s-a mutat acum cu părinții săi. La scurt timp după anunțul despărțirii, actorul și-a făcut bagajul, în care și-a pus și o carte despre fericire. ”Mergi cu pași mici, nu cu salturi mari”, a scris actorul în dreptul unei postări.