Culiţă Sterp i-a mai dat o lovitură lui Carmen de la Sălciua, la fel de dureroasă ca divorţul

 

Culiţă Sterp a scos-o din afacere pe Carmen de la Sălciua, alături de care înfiinţase o firmă.

Culiţă Sterp a scos-o din afacere pe Carmen de la Sălciua în 2019, anul în care au şi divorţat. În decembrie 2017, cei doi au înfiinţat firma „Culiţă şi Carmen SRL”, specializată în activități de interpretare artistică (spectacole), prin care să îşi deruleze afacerile din domeniul muzical.

Conform datelor de la Ministerul de Finanţe, firma înregistrat un profit de 2.171 de lei în 2017 şi unul de 7.276 de lei în 2018. Anul următor, 2019, a fost cel în care Culiţă şi Carmen au divorţat, intervenind o separare şi în afaceri.

Citeste si  Cătălin Botezatu, declaraţii surprinzătoare despre Adelina Pestriţu:"Toată lumea ştie că a fost dansatoare în Ibiza! Este o...”

Culiţă Sterp a scos-o din afacere pe Carmen de la Sălciua. A schimbat numele firmei “Culita SI Carmen Srl”
Astfel, Culiţă a scos-o pe Carmen din firmă. “Culita SI Carmen Srl (denumire din 2017) a devenit Culita Sterp Srl, are sediul social în Tustea din județul Hunedoara”, se scris pe site-ul listefirme.ro.

Ministerul de Finanţe nu a publicat, încă, rezultatele financiare valabile pentru 2019. Între timp, Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua s-au împăcat şi au reluat şi colaborarea muzicală, astfel că nu este exclus ca ei să redevină parteneri şi în firmă.