De ce îl lasă Andreea Bălan pe George Burcea să vorbească urât despre relația lor?

 

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea este pe ultima sută de metri, motiv pentru care, în ultima vreme, s-au înmulțit atacurile asupra vedetei, viitorul fost soț al artistei făcând o serie de dezvăluiri care, speră el, o vor pune într-o lumină proastă pe cântăreață.

De când este unul dintre concurenții de la ”Ferma”, George Burcea are grijă să își facă ”aliați” în lupta pe care o duce cu Andreea Bălan, divorțul lor urmând să se producă în lunile care urmează. Motiv pentru care, evident, are grijă să arunce tot felul de informații din relația lor în spațiul public.

“A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. Lumea este liberă să creadă și să spună ce vrea, doar că uneori să știi că te doare. Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura”, a dezvăluit George Burcea, la ”Ferma”, povestind episodul în care, de altfel, a fost prins, la volan, iar la testul de drogur a ieșit pozitiv cu privire la consumul de stupefiante. Mai mult, la ”Ferma”, George Burcea a avut gruijă să se alieze cu Anna Lesko – o mai veche rivală de-ale Andreei Bălan – și cu femeia cu care, de altfel, deja a avut câteva momente intime, Viviana Sposub. “Eu nu cred că George a stat cu Andreea ca să profite de pe urma ei. Asta e doar în capul ei. Oricum, Andreea crede că toată lumea profită. Nu e ok ce face în presă, nu-ți speli rufele în afara casei, mai ales când ești artist. Artistul nu trebuie să cerșească empatia!”, a declarat Anna Lesko, iar în discuția cu Viviana Sposub, cele două au ajuns la concluzia că tot Burcea ar fi o victimă: ”Muncește foarte mult și demonstrează că în fermă este diferit față de cum îl prezintă presa și mai ales fosta soție”.

Citeste si  Adela Popescu a pozat provocator, în lenjerie intimă. Cum arată vedeta, după două nașteri

Iar dacă opână acum, Andreea Bălan îi dădea replici, publice, lui George Burcea după ce acesta o ataca, de această dată artista a decis să nu mai bage în seamă nicio declarație de-a acestuia. ”Andreea Bălan s-a sfătuit cu apropiații ei și nu mai vrea să vorbească deloc despre George Burcea. Este dezamăgită de comportamentul lui, dar preferă să discute despre ce a făcut și face el în fața judecătorilor, la înfățișările pentru divorț pe care le va avea lunile viitoare, până la pronunțarea sentinței. Știe că dacă îl bagă în seamă el va încerca și mai mult să îi terfelească imaginea cu jumătăți de adevăruri și cu victimizarea pe care o cface acum la televizor. Așa că, Andreea a decis să își vadă de viața ei, să se ocupe de fetițșele pe care le are și să încerce să își trăiască, în liniște, povestea de dragoste cu Tiberiu Argint”, ne-a spus sursa WOWbiz.ro.

Citeste si  Gabriela Firea, noi declarații după ce a pierdut alegerile: “Soțul meu l-a sunat pe domnul Orban să îl întrebe...”