Dureros ce s-a întâmplat acum între artistă și Tiberiu Argint

 

Andreea Bălan este o femeie puternică, a trecut prin multe drame și s-a vindecat în ritmul ei. Acum, este divorțată și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Tiberiu Argint, iubitul ei. Viața a încercat-o de multe ori pe Andreea Bălan, chiar dacă are doar 35 de ani.

A fost înșelată, părăsită, la un pas să m…oară la nașterea celui de-al doilea copil, iar medicii, ulterior i-au dat vestea că nu mai poate face copii, iar de curând a fost dusă de urgență la spital, după ce a suferit un abces abdominal.

Andreea Bălan a trăit o dramă după ce medicii i-au spus că nu va mai putea face copii, lucru pe care l-au făcut pentru a-i salva viața. De atunci, artista s-a schimbat complet și s-a orientat, de-a lungul timpului, și către alte metode de a mai avea copii, în contextul în care ea nu mai poate fi mamă purtătoare.

„Una e să spui da, ne oprim la doi copii, că aşa vrem noi şi alta e să nu mai ai opţiune. Normal că te deranjează acest lucru. Dacă peste cinci-şase ani mi-aş fi dorit din nou să mai am un copil. Nu mai există această posibilitate sub nicio formă. Poate doar să adopt sau să apelez la o mamă surogat’, a declarat, la un moment dat, Andreea Bălan.

Citeste si  Nici nu s-a uscat bine cerceala pe actele de divort ca actuala iubita a lui Alin Oprea face un anunt soc

Apariția lui Tiberiu Argint în viața ei i-a schimbat perspectiva, iar artista este cunoscută pentru relațiile de lungă durată pe care le-a avut. Ea își dorește enorm o familie, lucru pe care l-a avut pentru prea puțin timp alături de George Burcea.

„Ea nu și-a asumat public relația cu Tiberiu pentru că a vrut să-l cunoască mai bine, să fie sigură că el este ce trebuie, având în vedere situația ei. Ea nu mai poate face copii, iar iubitul ei trebuia să știe asta.

La vârsta ei, când îți faci o relație, nu îți faci ca să fie, te gândești pe termen lung, nu? Ideea e că poate și el își dorește copii, pentru că e tânăr, totuși, iar Andreea nu poate avea copii. Asta era frica ei cea mai mare, să fie respinsă din acest motiv. Poate vor găsi o soluție. Tiberiu chiar ține la Andreea și a ajutat-o să își învingă această frică’, au declarat surse apropiate cântăreței pentru Fanatik.ro.

Citeste si  Nici lui Salam nu i-a venit să creadă! Câți lei i-a dat Bogdan Mocanu, la o petrecere, pentru o dedicație

Singura posibilitate ca Andreea Bălan și Tiberiu Argint să aibă un copil este de a înfia, ori de a apela la o mamă surogat în Statele Unite, deoarece în România nu este posibilă această procedură. Cântăreața și-a exprimat de mai multe ori nemulțumirea cu privire la acest aspect.

„Discutând cu tot felul de medici şi spunând că mă deranjează că nu mai pot face copii, am avut o discuţie interesantă cu o doctoriţă foarte drăguţă, care mi-a explicat că a apelat la o mamă surogat, dar a fost mai complicat, la modul că sora mamei respective a născut copilul şi pentru că în România nu e legală procedura a fost necesar procesul de adopţie. Astfel, în acte copilul este adoptat şi mie personal mi se pare o tâmpenie.

Citeste si  Fosta logodnică a unui cunoscut milionar mătură realmente pe jos cu Mihaela Rădulescu: „Ferească Dumnezeu şi Maica Precista!” Incredibilă continuarea… a făcut-o praf:

Mi se pare că trebuie să existe această opţiune pentru că există multe femei în situaţia mea care nu mai pot face copii. Eu am o prietenă care încearcă de ani de zile să râmână însărcinată in vitro şi nu reuşeşte. E păcat, de ce să nu oferi această şansă?

Sunt multe femei care, pentru bani, vor să poarte copilul altei femei. Poate ele au nevoie de acei bani și, în felul ăsta, pot ajuta şi alte femei care nu pot face copii. Mi se pare o prostie că statul român nu permite lucrul ăsta’, a mai spus Andreea Bălan, indignată.