„Ei aveau de mult probleme, dar Andreea…”

Nelu Burcea face noi declarații, îl atacă dur pe fiul său și îi ia în continuare apărarea Andreei Bălan în scandalul momentului.

Tatăl lui George Burcea vine cu o serie de declarații despre comportamentul fiului său din ultima perioadă. Cu toate că este un subiect sensibil, Nelu Burcea mărturisește că bănuia că fiul lui se dr.ga, precizând cât de rău îi pare că a ajuns în această situație, având în vedere că are o familie.

Ce să zic, aveam bănuielile mele ca face asta (n.r: se dr.ghează). Îmi pare tare rău că a ajuns să facă asta, are și el familie, copilași. Muncește mult și asta face George cu banii câștigați? Nu vreau să zic mai multe, este un subiect tare sensibil. Îmi pare rău pentru el’, a spus Nelu Burcea pentru impact.ro.

Citeste si  A uitat că e femeie și a jignit-o grav! George Burcea o face praf pe Andreea Antonescu

Se afișau mereu zâmbitori și alături de copii, astfel că nimeni nu și-a imaginat că cei doi ar avea probleme în căsnicie. Socrul Andreei Bălan spune că și el aflase că cei doi ar trece prin momente dificile. El îi ia apărarea artistei, despre care spune că a fost extrem de înțelegătoare și permisivă cu fiul lui.

`Vă zic ce am mai auzit si eu din diferite probleme. Ei aveau de mult probleme, dar Andreea a fost foarte înțelegătoare și permisivă. Dar el parcă a luat-o razna. După ce s-a aflat acum (că s-a dr.gat), sper să vă dați seama cât adevăr este în vorbele lui despre mine’, a mai menționat Nelu Burcea.

Citeste si  Revenim la starea de urgenţă? Raed Arafat a făcut anunţul: "Avem 300 de focare! Se pot reimpune măsurile drastice!" Acum E CLAR

Andreea Bălan și George Burcea nu au vorbit încă despre divorț, însă este evident că relația lor este pe butuci. Enervată la culme de comentariile răutăcioase, Andreea Bălan a confirmat despărțirea de George Burcea.