Emily Burghelea tună și fulgeră! Ce i-a facut Dani Mocanu

 

Emily Burghelea a reacționat dur după gestul făcut de cântărețul Dani Mocanu.

Fosta asistentă de televiziunea, Emily Burghelea a avut o reacție vehementă după ce o poză postată de Dani Mocanu a ajuns în spațiul public. Mesajul care însoțea imaginea a scos-o din sărite pe frumoasa blondină.

Emily a intrat live în această seara pe contul personal de YouTube, unde și-a spus tot amarul. Ea a explicat că a acceptat propunerea de a participa în videoclipul manelistului la rugămintea producătorului Alex Ceaușu.

Frumoasa blondină spune că a acceptat provocarea doar pentru că și-a dorit să-l ajute pe Dani Mocanu să-și schimbe imaginea de băiat rău. Totul însă, a luat o turnură urâtă.

Citeste si  Ce salariu are Andreea Mantea! Suma este una colosală! câștigă pe lună cât alții într-un an: Ce face cu toți banii:

După ce videoclipul a ajuns în atenția publicului, manelistul a postat o fotografie în care o ironizează pe fosta colegă de platou. Iar dacă întrebarea din dreptul imaginii a părut a fi inocentă – „Ce vă inspiră blonda” – răspunsurile cu privire la „blonda” Emily Burghelea au fost mai mult decât dure.

Fosta asistentă TV nu a mai rezistat și a răbufnit în această seară. Emily spune că gestul lui Dani Mocanu a dezamăgit-o complet.

„Pentru faptul ca mi-au spus că Dani Mocanu vrea să-și schimbe imaginea și să devină cine e cu adevărat pentru că el nu e cum s-a prezentat în fața publicului de-a lungul timpului. El nu e atât de dur, este un lucru bun, dar mi-a greșit extraordinar de tare.

Citeste si  S-au îndrăgostit în urmă cu aproape 6 ani, s-au mutat împreună şi au sute de mii de fani. Acum, însă, Cristina Ciobănaşu a surprins pe toată lumea. Ce a dezvăluit despre relaţia cu Vlad:

După ce am apărut în videoclipul lui, a postat o poză care pe mine m-a deranjat extraordinar de tare. Nu se face așa ceva niciodată. A preluat-o presa și nu-mi face cinste. În poză sunt cu gura deschisă și stau pe vine și el a scris „ce vă inspira blonda?”. Stateam așa pentru că eram în timpul filmărilor. Așa ceva nu se face”, a spus revoltată Emily.

Imediat după ce a făcut comentariile depsre fotografia cu pricina, video-ul live transmis de Emily s-a întrerupt brusc.