Florin Busuioc, despre fiul pe care l-a părăsit la o lună de la naștere:

 

Florin Busuioc a revenit la pupitrul rubricii Meteo, de la Pro TV, dupa ce a avut problem de sanatate, suferint un infarct pe scena teatrului din Craiova. Busuioc nu a avut insa nici o viata de familist ireprosabila, dar actorul este sincer si povesteste tot, in emisiunea „E OK sa fii vedeta?”, prezentata de Dana Savuica.

„Mi-am lasat familia si nu regret. Pentru ca daca n-o lasam, n-as fi fost astazi aici, pentru ca se impiedicau cariera si devenirea mea de conditia de a fi acolo, in familie. Anume, visul meu de-a ajunge pe o scena de teatru din Bucuresti, actor recunoscut – nu ma gandeam atunci la televiziune, ca nu exista…

Citeste si  Cum arată Nicoleta Luciu acum, după ce kilogramele au luat-o razna din nou. Imagine realizată ieri

In anii ’90, cand eram inca la Piatra Neamt si am facut o familie acolo, n-as fi crezut ca o sa ajung in televiziune, ma gandeam la teatru. Si mi-am lasat familia aceea cu copil, ca sa-mi vad de treaba mea. Deci nu regret cumva! Imi pare rau, ma simt vinovat, ma simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret!”, a spus Florinj Busuioc.

Florin Busuioc a vorbit si despre legatura pe care o are cu baiatul lui. „Am facut niste gesturi, au fost refuzate la un moment dat. Acum chiar mi-a scris fi-miu un mesaj. Si probabil ca o sa ne reconectam si o sa fie bine. Am mai avut niste incercari, au esuat, ma rog, n-are importanta. Ma simt vinovat, dar nu regret”, a declarat Busuioc.

Citeste si  Raed Arafat tocmai a semnat ORDINUL. Carantină pentru români înainte de Paşte!

„El a fost privat de asta. Are tot dreptul sa fie suparat pe mine! Nu am nicio indoiala ca are acest drept, dar s-a intamplat. Daca o sa reluam relatia, la un moment dat… Trebuie sa aflu ce e cu el, ce-i cu viata lui. Stiu ca facea, la un moment dat, facultatea de Meteorologie, sper sa fi reusit. Avea o iubita, dar nu era insurat, nu stiu daca s-o fi insurat intre timp…

El a facut deja un pas spre mine, trebuie sa fac eu pasul urmator. Si o sa-l fac! Acum are 29 de ani. Avea o luna cand am plecat, chiar la inceput…”, a declarat Florin Busuioc, potrivit okmagazine.ro. In prezent, Florin Busuioc este casatorit si are doua fete.

Citeste si  Florentina, iubita lui Livian de la Puterea Dragostei, prima reacție după ce Bianca Comănici a fost la Cluj