Fostul soț al Ancăi Țurcașiu s-a mutat cu noua iubită în fostul lor cămin conjugal. Unde s-a mutat cântăreața, rămasă „pe drumuri”

 

Anca Țurcașiu a divorțat, după un mariaj de 22 de ani alături de medicul Cristian Georgescu. Iar cel care i-a fost soț avea să-și reface viața, mai mult, s-a mutat cu noua lui iubită în vila din Corbeanca, acolo unde a locuit cu artista.

Anca Țurcașiu nu a stat degeaba și s-a mutat într-un apartament pe care și l-a cumpărat în zona Panduri a Bucureștiului. Nu este unul luxos, însă vedeta se simte foarte liniștită în noua ei casă. „Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții!. Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui!”, era mesajul Ancăi prin care anunța divorțul.

Citeste si  Brigitte se va înfuria când va vedea asta. Florin Pastramă renunță la tot pentru o altă femeie: "Las totul și merg la ea"

La partaj, cei doi vor împărți, însă, vila din Corbeanca, situată în Paradisul Verde, unde Cristian Țânțăreanu, nașul celor doi, le-a făcut cadou de nuntă terenul. Casa este evaluată, pe piața imobiliară, la peste 300.000 de euro. Vila avea să fie mărită și modernizată, în 2008, iar redecorarea ei completa a fost făcută de Anca Țurcasiu, opt ani mai târziu, după ce a absolvit cursul de design. “Anca Țurcașiu a finalizat primul modul al cursului de Design Interior organizat de Atelierele ILBAH. De atunci, Anca a lucrat la mai multe proiecte de amenajări interioare, atât cât timpul i-a permis, însa proiectul căruia a reușit să îi dedice cel mai mult timp este chiar locuința personală din Paradisul Verde. Un stil romantic, o locuință aparte, plină de personalitate și bun gust”, s-a scris pe ateliereibah.ro, site care a publicat mai multe fotografii cu vila din Corbeanca.

Citeste si  Momentul pe care nu l-a observat nimeni! Ce le-a soptit Alex lui Vladimir si Ionut dupa ce au intrat in finala Exatlon? Cei doi finalisti au ramas fara cuvinte:

Cel mai probabil, în urma partajului, unul dintre soți va rămîne în vilă, urmând să-l despăgubească pe fostul partener de viață cu jumătate din valoarea proprietății. „În ceea ce priveşte modul în care se poate face partajul, reţinem că acesta se poate realiza pe cale convenţională (în situaţia în care coproprietarii se înţeleg între ei cu privire la modalitatea de realizare a partajului), la notarul public sau prin hotărâre judecătorească, la instanţa de judecată (în situaţia în care părţile nu se înţeleg cu privire la modalitatea de împărţire a bunului comun)”, se arată pe pe legestart.ro.