„Fuma țigară după țigară și mă sună un vecin: «Fiul tău e pe stradă. Dacă-l vezi ce față are, fiică-mea când a vorbit cu el s-a speriat de el» Nelu Burcea, noi dezvăluiri despre fiul lui.

Vestea divorțului Andreei Bălan de George Burcea a căzut ca un trăznet pentru toată lumea, inclusiv pentru membrii familiei care nu se așteptau la o ruptură atât de rapidă.

Andreea Bălan și George Burcea nu mai formează un cuplu de câteva săptămâni, iar acest lucru a fost confirmat de ambii parteneri. Vestea despărțirii a ajuns și la tatăl lui George Burcea care a dat de înțeles că fiul lui avea ceva probleme de comportament de mai multă vreme care se vedeau și în aparițiile sale televizate.

„Când a băut atunci, el era deja agitat până să înceapă să bea. Eu am bănuit. N-am nicio probă, dar bănuiam că ceva nu e în regulă. Ceva, ceva bănuiam și eu. Din comportamentul lui, inclusiv când apărea și pe la televizor, mi se părea suspect, parcă avea privirea aia de speriat. Vă dați seama, el poate să ajungă la un dosar penal fără discuții. Pentru că nu e la consum de iarbă, e la consum de coc.ină. Co.aina, he.oina… sunt cam nașpa pentru el”, a declarat Nelu Burcea pentru Cancan.

Citeste si  E oficial! Prima localitate din ţară în carantină! Oamenii nu au voie să iasă fără declarația pe propria răspundere

Socrul Andreei Bălan susține că că îi pare rău de situația în care s-a ajuns, mai ales că la mijloc este vorba de cele două fetițe care au nevoie și de mamă și de tată pentru a crește. Cu toate că nu și-a cunoscut nora niciodată, Nelu Burcea spune că îi pare rău pentru situația care s-a creat și că îl afectează comportamentul fiului său.

„Nu pot să-i dau eu sfaturi Andreei. Eu o apreciez ca femeie, nu ne-am cunoscut, nu ne-am întâlnit să discutăm. Pe mine mă doare chestia asta, sincer, câte mi-a făcut el mie, sincer mă doare. Câte ar face el, câte mi-a făcut, ați văzut cum m-a făcut în presă, în toate felurile. Din crim.nal, nemernic, pușcă.iaș… dar vedeți, Dumnezeu nu doarme. Sincer să vă spun, eu nu mă gândesc nici la el, nici la ea. Sunt oameni în toată firea, mă gândesc la copilașii ăia. Că, să mă ierte Dumnezeu, ce vină au ei?”, a mai spus socrul Andreei Bălan.

Citeste si  Câți lei a plătit Oana Zăvoranu pentru o singură noapte într-un hotel de 4 stele din Mamaia. Majoritatea românilor câștigă atât într-o lună de muncă

Nelu Burcea a mai făcut o serie de dezvăluiri t.rifiante despre fiul lui care l-a acuzat de v.olență și om.r. Tatăl lui George Burcea susține că actorul s-a dus în fața casei sale, unde a zăbovit ore bune f.mând țigară după țigară.

„Pe 7 februarie a venit la mine în zona în care locuiesc. Nu m-a sunat. A stat vreo două ore și ceva în mașină, pe stradă. Fuma țigară după țigară și mă sună un vecin: «Fiul tău e pe stradă. Dacă-l vezi ce față are, fiică-mea când a vorbit cu el s-a speriat de el». Probabil și atunci, omul mi-a zis pe față, probabil era luat. A stat în mașină două ore și ceva, cu motorul pornit. După două ore, mă sună iar vecinul: «Vezi că fiul tău s-a dus vreo 50 metri mai încolo. Și acolo stă cu farurile aprinse și motorul pornit». Și a mai stat și acolo vreo două ore”, a mai spus Nelu Burcea.

Citeste si  Daniela a recunoscut cum a început relația cu Culiță, de fapt. Ce făceau când se întâlneau: