În 2013, era cel mai bogat român cu 1,7 mld €. În ce situaţie uluitoare a ajuns miliardarul de la Zimnicea! Avocaţii afaceristului au… Dar stai să vezi pe ce loc a picat acum: Ce s-a întâmplat cu toți banii:

În urmă cu patru ani, Ioan Niculae era cel mai bogat român, cu o avere de 1,7 miliarde de euro. Acum, omul de afaceri, a ajuns să fie executat silit de mai multe case de avocatură.

Ioan Niculae nu scapă de probleme. Mai multe case de avocatură au pornit războiul cu patronul Astrei Giurgiu, care ar fi „uitat” să achite onorariile apărătorilor care l-au reprezentat în instanţă. Recent, la Judecătoria Zimnicea, milionarul a pierdut un proces, iar instanţa a dispus executarea silită.

Aproximativ 20.000 de euro trebuie să achite boss-ul de la Interagro conform deciziei magistraţilor. Şi trebuie să ţinem cont că acesta nu este singurul litigiu care îl are pe rol. În perioada următoare, Ioan Niculae ar urma să primească şi alte lovituri similare.

Citeste si  O tânără din România face 220.000 de euro pe an. Afacerea care i-a adus un succes uriaș și are parteneri din toată lumea! Uite cum a dat lovitura:


Citeste si  Veste bombă pentru o parte dintre români. Pensia lor crește spectaculos, peste noapte. vezi dacă te numeri printre ei:

„Admite cererea. Încuviinţează executarea silită a creanţei de 90.000 lei debit, plus cheltuieli de executare, împotriva debitorului Niculae Ioan, în baza titlului executoriu reprezentat de contractul de asistenţă juridică din data de 06.11.2015”, se arată în hotărârea Judecătoriei Zimnicea.

Ioan Niculae, disperat să-şi salveze afacerile
Firmele lui Ioan Niculae au început să aibă probleme după intrarea lui în închisoare, în aprilie 2015, când a fost condamnat la doi ani cu executare în dosarul „Mită pentru PSD”. Potrivit datelelor publice, în 2015, InterAgro SRL şi InterAgro SA aveau o cifră de afaceri de 650 de milioane de lei şi datorii de peste 2,5 miliarde de lei.

Citeste si  La 26 de ani a dat cariera din oraş pe afacerea din satul copilăriei. O tânără din Cluj produce legume bio pe terenul bunicilor: „Sunt fericită că pământul mă răsplăteşte” Câți bani îi aduce această afacere – E o sumă frumușică:


Citeste si  Bătaie de joc: Nicolae a muncit pe șantier, câte zece ore pe zi, pe frig sau arșiță. Ajuns la 71 de ani, omul a avut un adevărat șoc atunci cand a vrut să se pensioneze. Ce s-a întâmplat cu pensia lui

Ioan Niculae a fost eliberat condiţionat anul trecut şi datorită intensei sale activităţi publicistice din timpul detenţiei, când a scris cinci cărţi în 74 de ore şi 45 de minute. Din acel moment, al treilea cel mai bogat român caută să-şi salveze afacerile de la faliment. În 2013, era cel mai bogat român, acum a ajuns într-o situaţie uluitoare, iar avocaţii îl execută silit.

Citeste si  Daniel are 40 de ani, s-a lăsat de construcții și a făcut ditamai afacerea. Oamenii mai că o luau la fugă când au văzut despre ce e vorba, dar acum se înghesuie la poarta lui să cumpere. Incredibil cu ce se ocupă bărbatul: