Informatia momentului despre starea lui Rica Raducanu:

 

Rică Răducanu și soția sa, internați în spital cu COVID19. Fostul portat al Rapiduliui, Rică Răducanu este internat în spital împreună cu soția sa. Cei doi au fost infectați cu noul coronavirus, iar pentru că starea de sănătate a soției sale s-a înrăutățit, cei doi au fost internați în prezent la Matei Balș.

Rică Răducanu și soția sa, internați în spital cu COVID19. Care este starea lor de sănătate

UPDATE: Starea lui Rică Răducanu e în continuare stabilă, însă soția lui este intubată.

Rică Răducanu și soția sa, internați în spital cu COVID19. Fostul portar de la Rapid a fost internat la spital. Rică Răducanu și soția sa s-au infectat cu noul coronavirus, iar starea de sănătate a femeii este gravă. Cei doi sunt internați la Spitalul Matei Balș. Soția lui Rică Răducanu a fost internată încă de vineri, după ce a avut frisoane și o durea tot corpul.

Citeste si  E putred de bogat dar nu-și găsește perechea! Oferă 10.000 de dolari oricui îi prezintă o femeie pe gustul lui! Toți au sărit cu nume de femei, până i-au auzit cerințele și condițiile. Uite ce-și dorește bogătașul

Rică Răducanu se află internat în alt pavilion decât soția sa, aceasta fiind intubată. În ceea ce privește starea de sănătate a fostului portat de la Rapid,acesta nu a avut simptome așa de grave, dar pentru că are 74 de ani, medicii au decis să-l interneze și pe el.

„Eu nu sunt chiar grav, dar nevastă-mea e rău. Nu știu de unde am luat beleaua, de unde a apărut. Pe ea o dureau toate. M-am dus să fac testul și m-a găsit și pe mine. Nevastă-mea e de vineri la spital, eu vineri am făcut testul. Fiu-miu a zis să mergem la spital. Ea a avut frisoane, ea e pusă la oxigen, e intubată în alt pavilion. Eu nu am simptome așa rele. E o perioadă urâtă, să aveți grijă de voi”, a declarat Rică Răducanu de pe patul de spital, intrat în direct prin telefon, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citeste si  Ce a putut sa scrie Livian despre Bianca: ''Nu te las...''