Informatiile momentului: Primele declarații ale Gabrielei Cristea după ce s-a aflat că prezintă o nouă emisiune: „Este o emisiune foarte tare și…” Despre ce este vorba: Unde o vedem pe Gabriela:

Nu este un secret că televiziunea a fost prima şi marea iubire a Gabrielei Cristea şi că orice s-ar întâmpla în viaţa ei, această pasiune nu va dispărea niciodata. După mulţi ani şi multe încercări de aduce pe lume un copil, Gabrielei Cristea i s-a îndeplinit cel mai mare vis. „Victoria” ei, Bella Margot a venit pe lume ca să o facă fericită pe Gabriela Cristea în totalitate!

După botezul Victoriei, Gabriela a lansat bomba pe care toţi cei care o aşteptau cu sufletul la gură: O vom putem vedea din nou pe micile ecrane!

Contactată de reporterii www.spynews.ro Gabriela Cristea, a declarat: „Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune, şi mai ales mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Am avut nevoie de această mică pauză pentru a mă bucura de minunea din viaţa noastră, dar acum e momentul ca mami să meargă la muncă. Spun <muncă>, dar pentru mine nu este muncă. Atunci când faci cu plăcere ceea ce faci, nu poţi considera că munceşti. Abia aştept să mă întâlnesc cu telespectatorii de care îmi este foarte foarte dor. Le spun să stea pe Antena Stars pentru că le-am pregătit o emisiune foarte tare şi sunt convinsă că le va plăcea.” a declarat în exclusivitate pentru www.SpyNews.ro

Citeste si  Kaufland angajează în toate colțurile țării. Iată lista salariilor oferite de angajatorul german, de la vânzători și lucrători comerciali la șefi și manageri:

Gabriela Cristea revine în televiziune, la Antena Stars, după o lungă perioadă de timp în care s-a dedicat creşterii copilului. Toţi cei care o iubesc şi o îndrăgesc o vor putea urmări prezentând o nouă emisiune la Antena Stars. Iar vestea cea mare nu i-a bucurat doar pe fanii vedetei, ci şi pe viitorii ei colegi, Natalia Mateuţ şi Răzvan Botezatu.

„Gabriela Cristea va fi colega noastră la Antena Stars? Foarte tare! Acum voi avea ocazia să o întâlnesc aici pe holuri, la Antena Stars. Nu putem decât să îi urăm un bun venit în familia Antena Stars. Cu siguranţă se va simţi bine şi o aşteptăm şi la noi pe canapea.” a declarat entuziasmat Răzvan Botezatu.

Citeste si  Toți credeau că se iubesc și sunt fericiți, dar care este adevărul despre relaţia dintre Lidia Buble şi Răzvan Simion: Abia acum s-a aflat asta și chiar din gura lui Răzvan: „Lidia spune că...”

„Nu putem decât să ne bucurăm foarte tare şi să îi urăm: bine ai venit în echipa Antena Stars.”a completat Natalia Mateuţ.

sursa: SPYNEWS.ro