Iti mai amintesti de Dan Bordeianu, actorul din telenovelele de la Acasa tv? Fostul iubit al Adelei Popescu a disparut complet din viata publica! Din ce trăiește acum și cum își câștigă banii:

Dan Bordeianu este cunoscut tuturor grație rolurilor sale pe care le-a avut în telenovelele de succes “Numai iubirea”, “Lacrimi de iubire” și “Iubire ca în filme”. Însă, ce face actorul acum, la 10 ani de când făcea furori pe micile ecrane cu rolurile sale și cu șarmul său remarcabil?

Dupa terminarea filmărilor din telenovela “Iubire ca în filme”care, totodată, au coincis și cu finalul poveștii de iubire pe care a trăit-o timp de patru ani cu Adela Popescu, Dan Bordeianu s-a retras departe de lumina reflectoarelor și și-a continuat viața ca și cum niciodată nu ar fi fost celebru.

Dan Bordeianu are în prezent 42 de ani și-și continuă cu pasiune jocul actoricesc, doar că acum îl putem vedea doar pe scena teatrului. Unul dintre cei mai râvniți burlaci de odinioară s-a căsătorit în urmă cu doi ani, având o nuntă cu mare fast și cu peste 300 de invitați, cu aleasa sa, Teodora, iar între timp a devenit tăticul unei minunate fetițe.

Citeste si  Trist, dar adevarat! Andreea Balan a spus pentru prima data lucrilor pe nume: Nu suntem impreuna


Citeste si  Cati bani a castigat ca medic celebrul neurochirurg Leon Danaila! Circula cu metroul, iar acum e parlamentar! Adevarul despre averea lui:

Dan Bordeianu a adoptat de ani buni un nou look la care, se pare, nu are de gând să renunțe prea curând. Actorul poartă barbă și, cu toate că look-ul, ușor rebel și misterios, pare să-i adauge câțiva ani în plus, acesta a rămas la fel de plin de viață și zâmbitor precum ni-l amintim din perioada sa de glorie.