Kaufland angajează în toate colțurile țării. Iată lista salariilor oferite de angajatorul german, de la vânzători și lucrători comerciali la șefi și manageri:

Lanțul de supemarketuri Kaufland angajează în această perioadă în peste 40 de orașe din țară.

Sunt libere următoarele posturi: asistent departament mentenanță, controller, șef schimb produse proaspete, coordonator distribuție ziare, șef departament IT, cadru tehnic PSI, analist vamal, inspector exploatare poștală, controlor financiar, lucrător comercial, funcționar SAP, manager logistică, șef departament operativ, trainee logistică, manipulant marfă, asistent manager aprovizionare, funcționar achiziții, manipulant marfă.

Locurile de muncă sunt disponibile în orașele Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Botoșani, Brașov, București, Buzău, Câmpina, Caransebeș, Carei, Cluj-Napoca, Codlea, Comănești, Constanța, Craiova, Făgăraș, Focșani, Gherla, Giurgiu, Lugoj, Mediaș, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Pașcani, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Reghin, Reșița, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmației, Sighișoara, Slatina, Suceava, Târgoviște, Târgu Secuiesc, Timișoara, Târgu Mureș, Turda, Vatra Dornei, Zalău.

Citeste si  Explicațiile Bisericii cu privire la Cristina Topescu

Joburile sunt atât full time, cât și part time.

Kaufland – Ce se oferă:
• Pachet salarial atractiv
• 22 de zile de concediu care cresc în funcție de vechimea în companie
• Tichete de masă începând cu prima zi în echipă
• Asigurare voluntară de sănătate cu servicii medicale de înaltă calitate
• Măsuri eficiente de dezvoltare în carieră și posibilitatea promovării interne

Kaufland – lista salariilor
Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști și actuali angajați, un șef de tură angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în septembrie 2017 un salariu lunar net de 2.400 de lei.

Citeste si  A uitat că e femeie și a jignit-o grav! George Burcea o face praf pe Andreea Antonescu

În august 2017, un lucrător comercial angajat full time în Gherla, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga un salariu lunar net de 1.800 de lei.

Un manager angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în iulie 2017 un salariu lunar net de 3.700 de lei.

Un lucrător comecial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în martie 2017 un salariu lunar net de 1.500 de lei.

Un șef de tură angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în ianuarie 2017 un salariu lunar net de 2.200 de lei.

Citeste si  Roxana Vașniuc a dat lovitura! A semnat multe contracte și scoate bani pe bandă rulantă! Uite din ce câștigă o avere:

Un manager angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în iulie 2016 un salariu lunar net de 3.500 de lei.

DETALII AICI