Lovitura pentru familia Luizei Melencu

 

Trag…edie în familia Luizei Melencu, fata uc…isă de mo…nstrul din Car..acal, Gheorghe Di..ncă. Tatăl tinerei, Claudiu Melencu, a m…rit chiar în seara de 1 Decembrie, din cauza unui i…nfarct. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare de apropiații bărbatului.

„În urma cu puțin timp am aflat de m…oartea unui om. Un om care a plecat dintre noi fără a cunoaște adevărul despre di..spariția fiicei sale :Luiza Melencu cazul Ca…racal.
In seara aceasta tatăl Luizei a plecat dintre noi și ne rugam pentru sufletul lui sa își găsească odihna printre îngeri.Sincere condoleanțe si putere soției, fiicei si familiei sa treacă peste aceasta încercare dur.eroasa!Dumnezeu sa te odihnească în pace Claudiu Melencu!”, este anunţul postat pe pagina de Facebook „Noi Suntem Ajutorul”.

Sute de comentarii de regret au fost lăsate la postare. Dar cel mai sfâșietor a fost cel al surorii Luizei Melencu, Ionela Melencu, care și-a exprimat du..rerea în cuvinte apăsătoare.

Citeste si  El i-a spart casa Oanei Roman!

„Tati meu, ai plecat prea repede din lumea asta! De ce tati, de m-ai lăsat? De ce Doamne mi-ai luat ce aveam mai scump pe lumea asta, de ce pe tatăl meu?”, a scris fata.

Claudiu Melencu a mu…rit fără să afle adevărul despre fiica sa, Luiza Melencu: dacă a fost uc…isă într-adevăr de cr…iminalul Gheo..rghe Din…că sau dacă mai trăiește. Bărbatul avea sufletul chinuit, spun prietenii lui. Chiar încerca să afle singur adevărul și nu de la TV. Claudiu credea că fiica sa era ră…pită, undeva în afara României. Mai mult, prietenii săi spun că tatăl Luizei Melencu își dorea să-l întâlnească pe Gheo..rghe Di..ncă la proces.

Citeste si  Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit! Gestul scandalos făcut de artist:

„Nici nu ştiţi cât suferea. Era dis…trus că nu poate afla adevărul, că nu ştie unde e copilul lui. El nu apărea des la televizor, încerca să afle singur ce s-a întâmplat. Era convins că Luiza a fost ră…pită, că este undeva, în afara ţării. Îşi dorea mult să fie faţă-n faţă cu Dincă, la proces. S-a stins cu gândul că nu ştie unde este fetiţa lui”, au declarat prietenii bărbatului.

După ce în spațiul public s-a lansat informația potrivit căreia el nu ar fi tatăl biologic al Luizei Melencu, bărbatul a fost foarte afectat. Zvonul a apărut după ce părinților li s-au prelevat probe ADN.

„Este o minciună! Cum pot să spună aşa ceva? Cât de nenorociţi pot să fie? Ce vor să facă? Lansează aceste zvonuri doar ca să ne terfelească. Luiza este fetiţa mea. Procurorii să-şi facă treaba, nu sunt puşi acolo să bârfească, sunt puşi acolo să afle adevărul. Să caute felete peste hotare, acolo sunt!„, a declarat Claudiu Melencu la vremea respectivă.

Citeste si  „Vulpita” si Viorel nu au avut habar de aniversarea fiicei lor. Ce s-a intamplat la ziua micutei

Claudiu Melencu a fost ultima persoană care a vorbit cu Luiza Melencu înainte de a dispărea. Bărbatul urma să fie audiat în dosarul Caracal.

”M-a sunat chiar înainte de a lua ocazia. Luiza mi-a spus că fusese să scoată banii trimişi de mama ei din Anglia. A spus: te sun când ajung acasă, tati. Şi a urcat în blestemata aia de maşină. Nu m-a mai sunat niciodată”, a povestit Claudiu Melencu.