Mega-scandal la Survivor România. Culiță Sterp a sărit la gâtul lui Jador

 

Culiță Sterp și Jador au ajuns la cuțite! Și-au spus cuvinte grele la Survivor România, unde cei doi sunt concurenți în echipa Faimoșilor.

Faimoșii au pierdut meciul de imunitate și, firesc, tensiunile și-au făcut simțită prezența. În timpul consiliului de nominalizare, Culiță Sterp i-a adresat cuvinte grele lui Jador, apoi și-a îndemnat colegii să spună cu ce i-a deranjat acesta de la începutul competiției. I-a reproșat lui Jador că are un comportament neadecvat la Survivor România. El susține că Faimoșii s-au săturat de atitudinea manelistului și de jignirile sale și îi încurajează pe toți să spună adevărul.

Culiță: Eu din echipa asta m-am certat cu doi oameni, Jador s-a certat cu toți. Nu e un om care să nu se fi certat cu Jador în afară de cei noi. E prietenul meu, are un suflet bun, nu vreau să se supere, dar trebuie să-și asume niște chestii. Uneori Zanni are dreptate , și Jador are, dar au fost multe energii negative din cauza lui, care e prietenul meu. Mulți refuză să-i spună adevărul, vreau să o ia ca pe o lecție.

Citeste si  Lovitură de teatru! Vulpița divorțează de Viorel, după ce l-a prins în mașină cu amanta. Dar să vezi cine e amanta

Jador: E adevărat, sunt o fire vulcanică, dar nu jignesc mai mult decât e cazul. Maxim un „taci dracu”, după aia îmi dau seama că am fost nesimțit și îmi cer scuze. Să nu ducem acest level mai departe și că creăm o imagine ca și cum eu sunt așa și punem o etichetă.

AlexandraStan: Tu ai spus că ești așa.

Jador: Și unii dintre băieți ați făcut asta. Dacă suntem frați, fiți cu faptele, nu cu gura. Nu ai cum să spui despre mine că sunt așa când tu ai jignit-o pe Nemeș în ultimul hal!

Culiță: Eu l-am considerat frate, că acum el spune că nu sunt, că fapte și nu vorbe. Eu am demonstrat prin fapte până acum, el știe mai mult.

Citeste si  "Te vinzi pe 100 € și mai dai și 50 rest!"

Jador: Asta e o faptă nașpa. Eu nu aș face asta, Culiță e cântăreț și nu aș scoate lucrurile astea în evidență. Lucrurile astea nu trebuie spuse la televizor, trebuia să mă iei în junglă. Lasă vrăjeală, Culiță!