Monica Davidescu a cazut rau la ”Dansez pentru tine” si a avut nevoie de o operatie scumpa. Apoi a dat in judecata postul PRO TV ca sa-si recupereze banii. Acum a fost la tribunal si a aflat vestea: Uite câți bani ar trebui să primească și ce se va întâmpla până la urmă cu ei

Actrița Monica Davidescu va primi despăgubiri financiare din partea trustului Pro TV după ce s-a accidentat grav în 2012, la repetițiile emisiunii ”Dansez pentru tine”.

Monica Davidescu a participat la ”Dansez pentru tine” alături de George Boghian pentru a-l ajuta pe acesta să-și împlinească visul. Însă, în timpul repetițiilor pentru dansul în ploaie, actrița a căzut și s-a accidentat grav. Diagnosticul pus de medici, ruptură de menisc, nu i-a permis să continue emisiunea. Ea a fost înlocuită de Roxana Ionescu și, alături de aceasta, George Boghian a câștigat concursul și cei 60.000 de euro puși în joc de Pro TV.

Însă pentru Monica Davidescu greul abia începea. Ea a suferit o intervenție chirurgicală și a trecut printr-o lungă perioadă de recuperare. Din această cauză, spune ea, ar fi pierdut mai multe contracte. Având în vedere că a fost nevoită să își plătească și tratamentul destul de costisitor, Monica Davidescu a dat în judecată firma care a organizat concursul.

Citeste si  Bombă de ultimă oră în televiziune: mult-anunţata revenire nu mai are loc! Gabriela Cristea este dată afară de la ”Te vreau lângă mine”! Şefii Kanal D au găsit imediat altă prezentatoare! Ce se va întâmpla cu bruneta?

Aşadar, în urma procesului, Monica Davidescu ar trebui să primească daune materiale în valoare de 15.000 de euro, daune morale de 10.000 de euro şi cheltuieli de judecată în valoare de 3.000 de euro. În primă instanţă, daunele pe care urma să le primească reprezentau echivalentul a 26.000 de euro, însă acum magistraţii au majorat unele sume.

Recent, potrivit Libertatea, Tribunalul Ilfov a dat următoarea sentinţă, care nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs: „Anulează apelul formulat de S.C. Media Pro Entertainment România S.A. ca netimbrat. Admite apelul formulat de apelanta Davidescu Mariana-Monica. Schimbă în parte Sentinţa civilă apelată în sensul că: Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 69043 lei reprezentând daune materiale. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 13555 lei reprezentând cheltuieli de judecată în fond. Menţine în rest dispoziţiile sentinţei apelate. Obligă intimata la plata către apelantă a sumei de 280,5 lei reprezentând cheltuieli de judecată în apel. Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare.“

Citeste si  Ce părere are, de fapt, Andreea Mantea despre Bianca de la Puterea Dragostei: „Tu ai fost o..."

Amintim că în timpul repetiţiilor pentru sezonul „Dansez pentru tine“ din 2012, Monica Davidescu a suferit o accidentare foarte gravă la ambele picioare. În timp ce exersa dansul în ploaie, partenerul său din cadrul emisiunii s-a dezechilibrat şi a căzut peste ea. Diagnosticul a fost ruptură de menisc, pentru care actriţa a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală şi de o lungă perioadă de recuperare. Pe lângă cheltuielile considerabile, actriţa a pierdut contracte importante în luna în care a fost imobilizată la pat, dar şi ulterior, când a fost nevoită să se deplaseze cu ajutorul cârjelor.

Aşa că în 2013, actriţa a acţionat în instanţă MediaPro Entertainment, companie care producea show-ul difuzat de Pro TV. „Respect tot ceea ce înseamnă trustul Media Pro, iar procedurile iniţiate nu reprezintă decât mijlocul legal de soluţionare a unei astfel de probleme“, declara Monica Davidescu la momentul respectiv, pentru „Click“.

Citeste si  Da, e adevărat! Andra a dat vestea cea mare: "Știam că facem echipă bună!"

În 2015 însă, compania a fost cumpărată de producătorul Bobby Păunescu, aşa că situaţia s-a complicat. „Îmi pare tare rău pentru ce i s-a întâmplat doamnei Davidescu. Deşi noi nu avem nici o legătură cu incidentul din trecut, încercăm, totuşi, să găsim o soluţie care să mulţumească părţile implicate“, declara Păunescu atunci.