Nelson Mondialu a stârnit revoltă în mediul online

 

Nelson Mondialu i-a revoltat pe internauți. Ultimele declarații despre Bianca sunt șocante.

Nelson Mondialu a stârnit revoltă în mediul online, după ce în ultimul său vlog urcat pe canalul de YouTube, acesta a instigat la ab…uz asupra unei copile de 11 ani.

Nelson a spus niște cuvinte greu de reprodus la adresa Biancăi Comănici, după care a amenințat-o pe sora acesteia, o copilă de numai 11 ani, cu abu…zul se….xual. Pe rețelele de socializare s-a pornit o întreagă revoltă după declarațiile bărbatului.

Nelson Mondialu, videoclipul care a stârnit revolta
„Ia intrați și dați în ea de **** ce e. De o prind, o scuip toată ziua. Eu știu ce a făcut Hamude cu ea. Ăla și-a bătut joc mai tare de ea. Eu nu am vrut să zic. E vagabond Hamude cu femeile. Cei care sunteți aici, să-i spuneți să stea pe fundu ei, zdre…anță …. cu filme p****.

Citeste si  „Mai suntem oare...?” Andreea Bălan își strigă durerea, în plină despărțire de soț:

Nu i-a fost rușine de ai ei. Ei au crezut că îl fac pe copil să se certe cu mine. Au crezut că Îl face pe Lobo să râdă lumea de mine. Târâturi. Oricare o ia, o ia pentru bani, să-i producă, ori să i-o f***. Ascultați-mă ce vă spun.

Acuma dacă tot ăsta, să o iau și pe soră-sa un pic, să o … așa. Înțelegeți? Că pe mă-sa ce să fac așa? Poate s-ar liniști așa. Îi dau la ***”, a spus Nelson Mondialu într-un vlog. Cuvintele folosite sunt greu de reprodus.

Cei care au ascultat declarațiile lui Nelson Mondialu au rămas șocați, mai ales că sora Biancăi este doar o copilă.

Citeste si  Ludovic Orban a spus nu la dublarea alocatiilor, Iohannis a iesit public si a anuntat ca se maresc

„Nelson Mondialu ultimul vlog am…enință un copil de 11 ani cu vi…..olul , nu vreau sa formulez cuvintele folosite de el, dar e de-a dreptul so…cant ceea ce văd. Nu contează ce are cu Bianca dar sa am…eninți cu băt…aia și cu vi…olul o fata de 11 ani este inadmisibil!!! Vorbim despre un copil de 11/13 ani!!!!! Ce caută așa ceva pe YouTube!!!!??? Unde e p….oliția?!”, este doar unul dintre comentariile apărute în spațiul public după apariția clipului lui Nelson.