Of, greu cu temele la matematică! Cât a scris fiica Oanei Roman că fac 100 înmulțit cu 100… Cum a reacționat vedeta când a văzut ce a scris în caiet

 

De când a divorțat de Marius Elisei, viața Oanei Roman a început să se concentreze aproape sută la sută în jurul fiicei sale, Izabela, pe care o ajută, așa cum poate ea mai bine în calitate mamă singură.

În urmă cu puțin timp, Oana a publicat, pe Instagram, un story cu una dintre temele la matematică, rezolvate de Izabela. Pe fundal, vedeta se adune felicitidân-și fiica: „Bravo, mami!” se aude pe fundal.

Dar, dacă este să ne mai uităm mai atent calculele făcute de Izabela, putem observa o o eroare. Așa cum puteți observa și în imaginea de mai jos, la 100 ori 100, rezultatul este 1000 în loc de 10.000.

Citeste si  Răsturnare de situaţie cu privire la noul an şcolar. Ce se întâmplă pe 14 septembrie

Au pus punct relației în urmă cu patru luni, atunci când au făcut anunțul care a luat prin surprindere showbiz-ul românesc. Oana Roman și Marius Elisei aveau, totuși, să păstreze legătura, de dragul fetiței pe care o au împreună.

Se împacă Oana Roman cu Marius Elisei? ”Da, eu îmi doresc!”
Doar că acum, Marius Elisei se gândește la împăcarea cu Oana Roman. În acest sens, pasul făcut au fost mai multe vacanțe petrecute împreună. „La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. – dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, a declarat Marius Elisei, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Citeste si  Secretul murdar ascuns de Bianca Drăgușanu, tehnica care o face să facă mii de euro săptămânal

Mai mult, Marius a dezvăluit că își dorește să se împace cu Oana. Doar că ea ar trebui să fie de acord. „Da, eu îmi doresc din toată inima. Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea. Cred că în adâncul ei, da, își dorește, cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema”, a mai spus el.