Pepe, infidel chiar de mână cu Raluca. Ce îi făcea atunci când ieşeau în oraş?

 

După vestea că Pepe și Raluca Pastramă au pus capăt unei relații de mai bine de opt ani, au apărut noi informații care au zguduit showbiz-ul românesc. Artistul a fost ac..uzat că și-a agr…esat soția, iar aceasta a cerut un ordin de protecție.

Raluca Pastramă ar fi fost agr…esată de Pepe în urmă cu câteva zile. La scurt timp după incident, soția artistului a mers la Institutul Național de Medicină Legală pentru eliberarea unui certificat medico-legal și a depus plângere împotriva lui Pepe pentru lo…viri și alte vio…lențe.

În jurul acestui subiectului planează numeroase întrebări, iar jurnalistul Marius Niță a încercat să facă lumină asupra cazului. Prezent la GÂNDUL LIVE, jurnalistul a vorbit despre motivele divorțului și despre relația pe care cei doi au avut-o de-a lungul timpului.

„De-a lungul căsniciei l-am văzut ba la mare, distrându-se singur în club, alături de niște domnișoare, ba și cu Raluca pe la terase, prin București, flirtând cu alte domnișoare, de unde a și ieșit un scandal cu Raluca – s-a supărat și a plecat la mașină, l-a lăsat cu acele femei. Multe episoade din astea au fost. Din punctul meu de vedere, Pepe a fost un bărbat cât se poate de liber, Raluca acasă, a crescut copiii .

Citeste si  Două fete au fost prinse la furat într-un magazin de haine din Alexandria

Cu femeile și mai ales cu soția lui, mă îndoiesc (că a fost vi…o..lent-n.r.). Îl știu cât de cât pe Pepe. Nu cred că ar fi al..toit-o în timpul căsniciei. (…) E destul de dubioasă treaba asta. Cred că și Raluca a contribuit în vreun fel la situația asta creată acum recent. Nu îi găsesc scuze lui Pepe. Nu ai cum să lo…vești o femeie, mai ales mama copiilor tăi. Nu faci așa ceva, indiferent de ce s-ar întâmpla. Mai ales când și copiii sunt prin preajmă, cu atât mai mult nu ai voie să faci chestia asta”, a explicat jurnalistul, potrivit gândul.ro

Jurnalistul a mai declarat că este foarte posibil ca tot scandalul din jurul divorțului și toate aceste scene și certuri să fie din cauza banilor. Cei doi au o avere considerabilă de împărțit, iar familia Ralucăi pare că are un cuvânt de spus în tot ce se întâmplă.

Citeste si  Un bărbat a ţinut timp de 20 de ani o „epavă” a unui Porsche în garaj, apoi a primit un telefon! Câţi bani a primit în schimbul maşinii şi cum arată acum

„Cred că e ca un butoi de pulbere situația dintre ei de acum, care a și explodat de altfel din moment ce s-a ajuns în situația asta. Iar la mijloc nu cred că sunt doar niște orgolii, ci și niște bani, foarte mulți bani. Îmi amintesc că în urmă cu câțiva ani Pepe a cumpărat ditamai palatul pe care îl deținea tatăl Ralucăi. Este posibil ca lucrurile astea să plece și de la bani până la urmă, nicidecum de la infidelități sau gelozii.

Urmărind și istoricul business-urile familiei Pastramă, care nu sunt tocmai ortodoxe. Am făcut niște anchete. În această familie a existat o anchetă în care au descoperit niște bătrâne deposedate de apartamente și trimise prin Giurgiu, cred, în grajduri. Acum nu îl învinovățesc direct pe tatăl Ralucăi, dar în familia și în afacerea familiei au existat astfel de episoade. Mă gândesc ca nu cumva acum Pepe să rămână și fără investiția pe care a făcut-o în acest mariaj cu Raluca, bani mulți.”, a mai declarat Marius Niță, la GÂNDUL LIVE.

Citeste si  Victor Slav a dat lovitura! Crezi ca e doar prezentator TV? Te înșeli: Firma administrata de iubitul Biancai Dragusanu a facut afaceri de 1 milion de euro si a inregistrat un profit de 7 ori mai mare decat in urma cu un an! Uite din ce a câștigat Victor atâția bani: