Poți trece acest test auto simplu? Alege ordinea în care trec autovehiculele prin intersecție:

Tu poți rezolva acest test auto pe care unii l-ar considera simplu?

Este musai pentru orice șofer să poată identifica așa cum trebuie prioritatea, așa că privește atent imaginea de mai jos și stabilește ordinea.

În ce ordine traversează autovehiculele intersecția?

A) motocicleta, tramvaiul 1, tramvaiul 2, autocamionul;

B) motocicleta, autocamionul, tramvaiul 2, tramvaiul 1;

C) tramvaiul 1, tramvaiul 2, motocicleta, autocamionul.

Ai ales un răspuns? Crezi că ai ales corect?

Ei bine, e prea târziua să te răzgândești! Răspunsul corect este… B!

Chiar daca exista deja o aplicatie oficiala oferita de catre Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor au aparut in ultima perioada o multime de alte site-uri de chestionare auto. Acestea ofera o serie de avantaje, dar si dezavantaje pe care vom incerca sa le prezentam in cadrul acestui articol.

Citeste si  ANM, anunț de ultimă oră: Vin ninsorile în România! Strat de zăpadă de 30 de centimetri

Tinand cont de faptul ca in alte state obtinerea permisului de conducere auto difera de la o zona la alta, in Romania exista o singura lege valabila pentru toata suprafata tarii. Acest lucru constituie un mare avantaj spre deosebire de multe state. Si totusi, in Romania obtinerea permisului de conducere este mult mai grea decat in alte tari membre UE.

Avantajele siteurilor de chestionare auto pe net

In primul si in primul rand ofera un mediu mai comod de a rezolva teste auto spre deosebire de chestionarele pe hartie. Astfel beneficiati de statistici generate automat si puteti observa daca ati promovat sau nu chestionarul respectiv fara sa numarati rapunsurile corecte.

O mare parte din siteurile de chestionare auto cum este si chestionarepenet ofera explicatii pentru intrebarile la care s-a raspuns gresit. Asadar, dupa ce rezolvati un chestionar puteti beneficia in mod gratuit de explicatii pentru fiecare intrebare la care ati raspuns gresit. Acest lucru este foarte important pentru a depista intrebarile capcana sau cele cu mai multe variante de raspuns.

Citeste si  Florin Salam, umilit de rudele lui Emi Pian

Alegand sa rezolvati chestionare pe internet pe site-urile ce ofera si explicatii beneficiati practic de un instructor virtual ce are tot timpul la dispozitie sa va ofere informatiile neceare. Fie ca este zi sau noapte, indiferent de ora, instructorul dvs. personal va sta a dispozitie ajutandu-va sa obtineti permisul de conducere mult mai usor.

Dezavantajele siteurilor de chestionare auto online

Principalul dezavantaj este faptul ca o mare parte din siteurile de chestionare auto ce au platforme independente nu sunt actualizate periodic. Astfel, practic degeaba va ofera diverse beneficii daca intrebarile existente in chestionarele respective nu sunt de actualitate. Marele dezavantaj este faptul ca rezolvand chestionare cu intrebari gresite puteti invata gresit legislatia, iar un lucru invatat gresit este foarte greu de corectat.

Citeste si  Află dacă ai probleme de vedere! 99% dintre oameni pică această provocare:

Un alt dezavantaj este faptul ca desi vin cu o multime de avantaje fata de siteul oficial DRPCIV, acestea percep diferite taxe pentru a putea beneficia de avantajele respective. Totusi www.chestionarepenet.ro este un site gratuit si se doreste sa ramana gratuit. Tocmai din acest motiv pentru serviciile oferite de catre acesta nu se percepe nici o taxa.

Toate ca toate, site-urile de chestionare auto din Romania sunt inca in dezvoltare. Acest lucru se datoreaza mai ales faptului ca din ce in ce mai multe persoane aleg sa rezolve chestionare auto pe internet in defavoarea celor pe hartie.