Radu, fratele Ancai de la Exatlon, mesaj surprinzător catre Giani Kirita, după ce sora lui a fost eliminată din concurs și a pierdut banii: „Giani nu cred ca e in masura sa-i…”

Anca a fost eliminata de la Exatlon, marti seara, in urma voturilor telespectatorilor.

Razboinica a plecat spre Romania, dupa doua luni petrecute in Republica Dominicana. Fratele ei, Radu, a sustinut-o in tot acest timp din platou la WOWbiz, dupa fiecare editie tensionata de la Exatlon.

Radu a fost de parere ca, cel mai probabil, sora lui nu s-a integrat in echipa. Totodata, dupa ce a vizionat din nou imaginile in care Giani Kirita si Anca s-au certat in timpul probei, Radu i-a luat apararea surorii sale.

„Giani nu cred ca e in masura sa-i zica ceva Ancai ceva de frumusete, dar in rest e un personaj, imi place de el.
Este limpede ca intre ea si Alina au aparut neintelegeri. Echipa nu cred ca a procedat foarte bine. Oarecum, speram sa pice unul din baieti. Nu mi s-a parut corect din partea lor, erau multi care erau mai slabi.”, a spus Radu, fratele Ancai.

Citeste si  Graziela și Ghiță de la Survivor au dat-o pe față! Soția lui Andrei Duban nu s-a mai putut abține

„Cum ajungeau fetele astea in conflict cu Anca, daca ele erau usa de biserica? Tu asta ai prezentat, fetele erau cuminiti, iar ea…”, l-a intrebat fratele Ancai pe Radu.