Rasturnare de situatie! Ionita de la Clejani, anuntul momentului

 

Sca…ndal de proportii in familia Clejanilor! Fulgy, fiul artistilor, a vorbit urat despre Antonia si Alex Velea, la doar cateva zile dupa ce tanarul a fost prins dro…gat la volan! Parintii ii iau apararea si spun ca anturajele sunt de vina pentru decaderea lui Fulgy.

Prezent in studioul unei emisiuni TV gazduita de Dan Capatos, Ionita de la Clejani a explicat ce s-a intamplat cu Fulgy. Artistul sustine ca nu el l-a dat pe fiul sau pe mana Po…litiei.

“E o hârtie neștampilată. Nu aveți dreptul să veniți cu astfel de informații voi, fără să știți ce a fost în casa mea. Po..liția a venit să facă verificări în urma unor sesizări. S-a extras din el un lucru care mie nu mi-a plăcut. Ăștia care sunteți fără de păcat, aruncați cu pietre. Nu trebuie să cond…amnăm un copil care greșește. Datoria noastră ca părinți e să-i fim alături, nu să-i dăm în cap.

Citeste si  Mihai Gâdea, reacție halucinantă după interviul Andreei Esca:

Când a fost dus la IML eu am fost după el, erau alți 30 de copii aduși acolo. Acești copii sunt vulnerabili din cauza noastră, că suntem cunoscuți. Eu i-am ținut in restricții. Fulgy studia patru ore pe zi după școală. Sunt copii buni și nu sunt pregătiți pentru anturajul care există în București. Democrația a fost înțeleasă greșit la noi.

Eu, ca părinte, i-am dat la școli, dar ei sunt nepregătiți, nu au școala vieții. Sunt vi..ctime! E ușor să devină vic…tima unor nen…orociți! Copilul l-am putut controla până la 18 ani. Trebuie să se implice statul! Ori, n-au decât să lase d…ogurile la liber ca în America!”, a declarat, ne…rvos, Ioniță de la Clejani, la Antena Stars.

Citeste si  Gabriela Cristea a făcut anunțul trist! Fanii au rămas fără cuvinte:

Aristul si-a cerut scuze in fata Antoniei si al lui Alex Velea: “Fulgy urmărește comportamentul unor artiști internaționali. Se ia după ei, face sca..ndal la tv. Diferența e că noi suntem în România. Mi-a zis că lui i-au crescut vizualizările. Acum e liniștit, e într-un loc ok, se uită la noi! Eu nu am fost de acord cu modul ăsta de promovare. Eu îmi cer scuze față de toți acești oameni despre care Fulgy a vorbit în live-urile lui. Îmi cer scuze față de Antonia și față de Alex Velea. A fost o discuție legată de producție și de studio. El a venit de la studio și vorbea de Alex foarte frumos și la 24 de ore și-a schimbat răspunsul total. Sunt sigură că Alex Velea și soția lui înțeleg situația prin care trec. Sunt doar niște vorbe spuse în vânt. Eu cred că acolo, la studio, s-a întâmplat ceva. Vrem să mergem să vorbim cu ei!”.

Citeste si  Lidia Buble si Cornel Ilie, prima declaratie despre relația lor: "Stim totul unul despre celalalt si..."

Viorica de la Clejani sustine ca fiul lor este vic…tima fostei lui iubite: ”Eu nu-mi reproșez nimic. Dacă îți faci o prietenă care fumează, te iei după ea! Vrei să-mi spui că acolo unde cântă ăia, se consumă apă plată?! Îi ia cu targa la 6 dimineața! Te duci peste drum de casa mea și-ți iei foița! Toate fetele din ziua de azi fumează de rup! Pe al meu l-au stricat! E un copil mai rebel. Sunt mama lui, îl apăr și dacă face cri….mă. Copiii mei sunt vict.i…me! Eu nu mai dorm de o săptămănă, sunt terminată“.