Românca Andra Turcanu a cucerit Orientul si Australia cu o afacere începută cu 200 de euro, împrumutați de la tatal ei! În ce domeniu a dat lovitura românca și cum de a ajuns să aibă atât de mult succes

Andra Turcanu a cucerit Orientul si Australia cu creatiile ei. Brandul Loulou a fost selectat din 60 de brand-uri mari worldwide pentru a primi un spatiu comercial langa Oscar de la Renta in Galeriile Lafayette din Dubai Mall, iar dupa ce a deschis magazinul din Melbourne la finalul lui 2016, stilistii si bloggerii de fashion din Australia au considerat Loulou o revelatie pe piata modei.

“Sunt onorata si foarte fericita sa vad cum visul meu se transforma in realitate. Vreau sa scriu o pagina in istoria modei romanesti. Vreau sa las ceva in urma mea, o mostenire”, declara Andra Turcanu.

Dupa participarile la Kazakhstan Fashion Week, Tokyo Fashion Week, expozitiile din Abu Dhabi, Dubai (the Bride Show) sau Paris, romanca a fost recunoscuta pe plan international si isi doreste ca intreaga lume sa o cunoasca pe Loulou: “Loulou este o femeie puternica. O femeie simpla, dar complexa. Muncitoare, dar care adora sa se rasfete. Realista, dar visatoare. Este femeia erou, cea care vrea sa le faca pe toate”.

Citeste si  Daniel are 40 de ani, s-a lăsat de construcții și a făcut ditamai afacerea. Oamenii mai că o luau la fugă când au văzut despre ce e vorba, dar acum se înghesuie la poarta lui să cumpere. Incredibil cu ce se ocupă bărbatul:


Citeste si  A lucrat 10 ani în Norvegia, dar a decis să se întoarcă în țară și să investească toți banii într-o afacere care i-a adus un mare succes! Cum a reușit un băimărean să dea lovitura și să câștige bani cu ajutorul…fumului:

Aniversand 5 ani de la deschidere, romanca Andra Turcanu lanseaza acum, la Bucuresti, dar si in Dubai si Melbourne, colectia primavara – vara Loulou 2017: “Lansam o colectie puternica, plina de eleganta si senzualitate, ce marcheaza trecerea la un alt nivel de maturitate stilistica. Estetica acestei noi linii defineste luxul prin prisma senzualitatii sublime, a delicatetii feminine, combinate cu elemente à la femme fatale”, declara Andra.

Citeste si  Are doar 9 ani, dar a făcut o mică avere! Cum a reușit acest copil să strângă peste 240.000 de dolari dintr-o afacere super ingenioasă! Tu te-ai fi gândit că asta îți poate aduce bani?

Andra Turcanu a fondat brandul Loulou in 2012, cu 200 de euro imprumutati de la tatal ei, in mansarda casei in care locuia, iar in prezent are magazine in Bucuresti, Galeriile Lafayette din Dubai Mall si in Melbourne.


Citeste si  Acest tânăr a muncit în construcții în Spania, s-a întors în țară și a dat lovitura! A investit doar 2.000 de euro, dar profitul este uriaș! Dacă ai teren, și tu poți scoate bani din asta! Iată cum: