Romanii de la Exatlon, acuzați că au trișat! Ce truc au folosit ai nostri pentru a castiga meciul. Putini l-au observat:

Scandal dupa confruntarea epica dintre Romania si Turcia, difuzata sambata seara la Kanal D in cadrul show-ului Exatlon Romania.

Meciul dintre Romania si Turcia difuzat sambata seara in cadrul emisiunii Exatlon, la Kanal D, s-a incheiat 10-8 pentru ai nostri si s-a desfasurat in limitele sportivitatii. Infrangerea a fost suportata destul de greu de adversarii nostri, care la final au izbucnit in lacrimi.

Si in mediul online au aparut reactii destul de puternice din partea turcilor. Multi dintre fanii echipei au condamnat lipsa de combativitate a favoritilor lor, insa altii au spus ca romanii nu au dat dovada de sportivitate.

Fanii turci se refera la mai multe momente in care romanii nu au asezat cuburile de la finalul traseului cum trebuie, lasand gauri destul de mari in „zidul” astfel creat. In acest fel, cuburile au putut fi date jos de pe masa mult mai usor atunci cand au fost lovite cu saculetii cu nisip, ele nemaiavand aceeasi stabilitate. Datorita acestui mic truc, romanii au putut sa revina in joc si sa se impuna pana la final.

Citeste si  Acest tânăr a aflat rețeta succesului. Cum reuşeşte bărbatul să câștige 700.000 de euro dintr-o afacere la îndemâna oricui:

Tehnica nu este insa una noua. Romanii au imprumutat-o de la adversarii de la Exatlon Mexic, acestia folosindu-se din plin de acest truc in confruntarile cu Romania. Nici mexicanii si nici romanii nu au fost vreodata depunctati pentru acest lucru.