S-a aflat cine este femeia care l-a vizitat pe George Burcea după ce s-a separat de Andreea Bălan

 

De la o zi la alta apar noi detalii în legătură cu destrămarea mariajului Andreei Bălan și al lui George Burcea. De curând s-a aflat cine este femeia care l-a vizitat pe actor după ce s-a separat de soția lui, care i-a dăruit două fetițe superbe.

Potrivit celor mai noi informații în legătură cu bruneta care l-a vizitat zilele trecute pe George Burcea, aceasta este o prietenă apropiată, care este căsătorită și are un copil de doi ani, relatează spynews.ro. Femeia l-a vizitat pe actor la scurt timp după ce acesta s-a mutat din casa Andreei Bălan la un prieten. După ce au schimbat câteva cuvinte, artistul și amica lui au plecat spre locuința ei, unde au petrecut câteva ore. Ulterior, ei au mers împreună spre repetiții. După ce și-au încheiat sarcinile la teatru, au revenit noua locuință a lui George Burcea.

Citeste si  Vladimir Putin a dat ordinul! Intră în vigoare vineri, 4 martie

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu, California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere.

Citeste si  Fanii au taxat-o dur! Cum s-a fotografiat Oana Roman în Italia, în plină epidemie de coronavirus: "Te-ai dus să... "

Cântăreața a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor.