S-a căsătorit cu un chipeș milionar spaniol, iar acum duce o viață de prințesă! Cine este românca peste care a dat norocul și cu ce se ocupă soțul ei

O tânără superbă din Satu Mare trăieşte un vis de prinţesă în Spania, unde a fost condusă, recent, la altar de bărbatul vieţii sale: bijutierul Anil Arjandas, unul dintre cei mai importanţi colecţionari de ceasuri de lux din lume, scrie evz.ro.

Anil Arjandas Jewels are filiale exclusiviste în Statele Unite, Marea Britanie, Elveţia şi, bineînţeles, Spania, ţara de origine a chipeşului milionar care scrie în cele mai importante reţele de socializare că românca Ela Mois este iubirea vieţii lui.

Ela declara într-un interviu pentru mostfabullous.com că încă din copilărie a fost pasionată de modă şi bijuterii. Ea deţine funcţia de director al magazinelor internaţioanale ale Anil Arjandas Jewels.

Citeste si  Cod rutier 2018. Anunţul care schimbă tot! Poliţia nu mai are voie să îţi ia permisul dacă faci asta:


Citeste si  Aduce mulți bani în casă! După ce s-a mutat în Bucureşti, Mihaela Prigoană nu s-a lăsat la mâna soţului său care putea să o ţină ca pe o prinţesă cu averea lui, ci şi-a dus activitatea mai departe, folosindu-şi cunoştinţele din domeniul business-ului! Afacerea ei este una de mare succes, uite cu ce se ocupă și câți bani îi aduce acasă lui Prigoană

Numele de familie Moiş este foarte răspândit printre locuitorii din Moişeni, sat care aparţine de celebra comuna sătmăreană Certeze. Moişeni ar putea fi, totodată, şi locul de baştină a norocoasei Ela, din moment ce o firmă care-i poartă numele – Ela Mois – este înregistrată în această localitate.

Citeste si  Vești bune pentru șoferi! Decizia luată în urmă cu puțin timp: Ce se va întâmpla cu radarele poliției: