Scandal-monstru după ce Adelina Pestrițu a anunțat că s-a vindecat de COVID-19: „Nici pe tine nu te mai…”

 

Adelina Pestrițu a revenit pe rețelele de socializare după aproximativ 14 zile de lipsă continuă în online. Unii dintre urmăritorii săi au pus-o la zid într-un mod drastic, spunând că nu inspiră deloc credibilitate după această experiență a contractării virusului SARS-CoV-2.

Adelina Pestrițu s-a vindecat de COVID-19, iar imediat după ce testul i-a ieșit negativ, vedeta a publicat un articol pe blogul său în care a povestit cum s-a desfășurat fiecare zi din perioada ei de izolare.

Chiar dacă a primit zeci de mii de like-uri și sute de comentarii pozitive, prin care internauții o asigurau că sunt alături de ea și că au citit cu lacrimi în ochi blogul ei, au existat și persoane care au pus-o la zid.

Citeste si  S-a aflat! Ce va avea Gabriela Cristea, fetiță sau băiețel:

„Nici pe tine nu te mai crede nimeni”, „De ce nu ai făcut story până acum? Doar nu ai fost atât de grav, să nu poți povesti ce s-a întâmplat”, „No, iaca, și n-ai murit tu, care plângeai de zici că mori” și „Cam exagerat” au fost doar câteva dintre comentariile negative pe care le-a primit Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu, judecată aspru de internauți
După ce a anunțat că este bolnavă de COVID-19, Adelina Pestrițua mărturisit că a rămas fără gust și fără miros, acesta fiind și semnalul de alarmă prin care și-a dat seama că este infectată. Dincolo de aceste amănunte, cu doar patru ore înainte, pe InstaStoy-ul vedetei erau publicate câteva filmulețe în care bruneta mirosea un brăduț de mașină și spunea că îi place foarte mult aroma de vanilie. Aceste detalii au incriminate-o rapid pe fosta prezentatoare, iscând un șir de comentarii în online. Și Cristina Ich, iubita lui Alex Pițurcă, a judecat-o dur.

Citeste si  Alice si-a serbat ziua si a primit din partea sefului ei un bilet si un buchet de flori. Cand a citit mesajul, a inghetat! Ce ii scrisese barbatul

”Tot primesc mesaje și nu înțeleg de ce mi le trimiteți mie, dar presupun cî este o chestie de bârfă din asta online. M-am uitat și eu pe story-uri… Am o singură curiozitate, nu este o lipsă de respect, Doamne ferește… O simplă întrebare: dacă rămâi fără gust și fără miros cum simți mirosul de brăduț de vanilie și mirosul nou de mașină? E o simplă curiozitate…. Sau asta ai avut acum câteva zile?… Iar acum s-a testat, dar presupun că te testezi când rămâi fără gust și fără miros automat nu peste câteva zile când ți-a revenit mirosul. Așa gândesc eu logic… Dar Doamne ferește…”, a spus Cristina Ich pe Instagram.

Citeste si  Oana Cuzino are aproape 50 de ani și trebuie să recunoaștem că e impecabilă, dar să vezi cum arată fiica ei!

”Niciodată nu mi-am imaginat că ești foarte bine pe zi, adică foarte bine, foarte veselă, mirosind brad… și seara te lovește un COVID. E foarte greu să cred că oamenii care rămân fără gust și fără miros nu se testează și se testează abia când revine mirosul și gustul și atunci își dau seama că au COVID”, a mai spus frumoasa șatenă.