Se fac angajări în cel mai bogat stat din lume. Pentru unii angajați se oferă, pe lângă salariu, cazare și transport gratuit. Aflăm detalii, în acest articol – Uite câți bani poți câștiga:

Tinerii români pot concura, în această perioadă, pentru câteva locuri de muncă în cel mai bogat stat de pe Glob. Potrivit Fondului Monetar Internațional, Băncii Mondiale și CIA, Qatar este țara lumii cu cel mai ridicat produs intern brut pe cap de locuitor.

1. Dacă stăpâniți limba engleză suficient de bine pentru a preda copiilor de grădiniță puteți candidat pentru postul de educatoare într-o grădiniță de fete din Qatar. Se pot înscrie și persoane fără calificare de educator, dar care au calitățile necesare pentru a lucra cu copii preșcolari.

Concediul anual este de 60 de zile. Salariul este de 2.000 de euro/lună, neimpozabil, plus bonus de performanță. Asigurarea medicală la un spital din Doha este plătită de angajator.

Citeste si  Important! Statul român asigură bani celor care își construiesc sau renovează o casă. De ce documente aveți nevoie

Costurile de transport România-Qatar sunt suportate de angajator, pentru zborul de la început de contract și cel de la finalul înțelegerii (după 2 ani). Angajatul își plătește singur transportul atunci când alege să vină în concediu în țara natală.

Cazarea este asigurată de angajator în cameră proprie în apartamente. Aplicantele cu vârstă de peste 40 de ani vor locui într-un apartament single.

Trebuie menționat că, deși Qatarul este o țară musulmana, educatoarele angajate nu vor avea un port obligatoriu sau alte restricții vestimentare.

2. Cei care au maximum 35-37 de ani, femei sau bărbați, se pot înscrie la selecția pentru consultanță în vânzări în magazine din industria modei.

Citeste si  Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi:

Angajatorii caută 15-20 de tineri cu ocazia deschiderii unor noi centre comerciale. Se asigura viză, contracte de muncă legale, transport cu avionul București – Doha, cazare în condiții excelente, transport de la hotel la cazare, concediu plătit, salariu de circa 1500 de euro/lună.

Deși par mari pentru România, salariile de 1500-2000 de euro sunt considerate venituri mici în Qatar, un stat în care venitul mediu lunar al locuitorilor trece de 10.000 de euro.

 

sursa: greatnews.ro