Surpriza anului 2021 în showbiz! Anunțul a fost făcut azi-noapte

 

Dan Capatos, prezentatorul emisiunii Xtra Night Show, a anunțat, în direct, că Ioana Năstase și Ilie Năstase s-au împăcat! El a spus că a vorbit cu fostul mare tenismen, care l-a sigurat că acum totul este în regulă.

Dan Capatos a dezvăluit, în timpul emisiunii pe care o moderează, că a vorbit cu Ilie Năstase despre situația create în urma cu doar câteva zile, când Ioana a acuzat că a fost bătută și a sunat la 112. Iar Ilie i-a spus că s-a împăcat cu soția lui. De fapt, că Ioana l-a iertat… „Am vorbit cu Ilie și mi-a spus că s-ar fi împăcat cu Ioana”, a afirmat Dan Capatos.

Citeste si  Acum totul e clar! Livian de la Puterea Dragostei s-a împăcat cu Teodora, fosta iubită?! Bunica lui a confirmat zvonurile în fața tuturor: „Dacă veneai cu Teodora...”

În seara de 8 ianuarie, Ioana Năstase suna la 112, pentru a cere ajutorul. Ea l-a acuzat pe soțul ei, Ilie Năstase, că a lo…vit-o. Imediat, la locuința celor doi au venit oamenii legii. Ioana avea să plece de acasă. A făcut câteva declarații, în care a explicat, între altele, că, de frică, s-a încuiat în dormitor, în așteptarea polițiștilor pe care-i chemase. ”Singurul lucru pe care mi-l doresc este ca el să nu pățească nimic. Să fie ok. Mă bucur că am reușit să ies din casă. Dacă m-a bă…tut? Vă dați seama…. Am plecat de acasă, cum să rămân acolo? M-am închis în dormitor, până a venit poliția. Nu am depus plângere… Nu vreau ca el să pățească ceva. Știți, a mai avut el niște probleme în trecut. Dar acolo nu m-aș mai întoarce niciodată!”, a declarat Ioana Năstase pentru CANCAN.RO

Citeste si  Coronavirusul "loveşte" din nou familia Andreei Esca!

Ioana Năstase avea să continue declarațiile, câteva minute mai târziu. A vorbit despre motivul pentru care a fost agr…esată. Și nu ar fi pentru prima dată când se întâmplă. ”Care a fost motivul? Se găseau tot titmpul motive. Dar de dragul lui am lăsat de la mine… Și am tot lăsat…. Nu am greșit cu absolut nimic pentru a mă lo….vi, sunt speriată acum…”, a declarat Ioana Năstase. ”Mă bucur că am ieșit cu bine din acea casă. Le mulțumesc domnilor polițiști pentru ajutorul pe care mi l-au dat”, încheia Ioana Năstase.