Surpriză gigantică în showbiz! Fata cea mică a Prodancei, mamă la doar 19 ani!? Anamaria Prodan, prima reacție

 

Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femei de la noi. A demonstrat mereu că se poate și că are motive să fie mândră atât de munca și de viața ei, cât și de copiii săi, care sunt educați, învață bine și i-au dat tot timpul motive de bucurie.

Anamaria Prodan are două fiice, pe Sarah și pe Rebecca. Ambele i-au oferit numeroase motive de mândrie, de-a lungul timpului, așa că sexy-impresara nu prea are ce să le reproșeze. Soția lui Reghe le vede responsabile pe amândouă, mai ales că au început de ceva timp să-și câștige singure primii bani. Cu toate acestea, Anamaria a oferit câteva detalii cel puțin interesante despre fiica ei cea mică, Sarah.

Citeste si  Ce salariu avea dictatorul Nicolae Ceaușescu! Pare greu de crezut că el câștiga atâția bani! Ce spune când cineva venea să ceară o mărire și care era cel mai mare salariu în țară

Aceasta a mărturisit în cadrul show-ului ”Prodanca și Reghe, prețul succesului”, de pe Antena Stars, că o vede pe Sarah „spărgând gheața” și făcând copii înaintea Rebeccăi. „Cred că Sarah o să facă prima, cu toate că Sarah ar trebui să facă ultima, că ea are o carieră”, a spus Anamaria Prodan, la Antena Stars. Despre viața ei, Anamaria Prodan poate spune numai cuvinte de laudă. Și nu doar ea, ci și cei care o cunosc!

Pe lângă cariera pe care și-a construit-o, blondina se poate lăuda și cu o familie superbă și extrem de unită. Anamaria Prodan a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 27 ani și susține că aceasta este vârsta ideală pentru a avea un copil, mai ales că trebuie să îți și trăiești viața și să treci prin tot felul de experiențe, pentru a putea fi pregătită, ca femeie, să dai viață.

Citeste si  Prime de Crăciun: Se dau sporuri de sărbători și nu sunt doar pentru bugetari! Vezi lista salariaților care vor primi prime, dar și bonificații pentru copii. Te numeri printre ei? Uite câți bani poți să primești