Survivor 2021: Cine este Zannidache de fapt:

 

Survivor 2021: Cine este Zannidache, concurentul care a plecat de la Chefi la cuțite în competiția din Republica Dominicană. Miercuri, 13 ianuarie, Kanal D difuzează o nouă ediție a reality show-ului Survivor România 2021. Zannidache este unul dintre concurenții din Tabăra Faimoșilor.

Survivor 2021. Cine este Zannidache, faimosul de la Survivor România
Zannidache se numără printre concurenți participanți la sezonul cu numărul 2 al reality show-ului Survivor România 2021. El a devenit cunoscut după ce a participat la show-ul culinar Chefi la cuțite, unde a avut un parcurs remarcabil.

Zanni are 23 de ani și este grec de origine. Nu a avut o viață ușoară, ba dimpotrivă. A fost abandonat într-un orfelinat, n-a avut parte de iubirea și de grija unui adult, dar a crescut și s-a îngrijit singur de viața lui. El spune că viața lui de până acum a fost despre supraviețuire și că tocmai pentru asta, proiectul Survivor îi vine mănușă.

Citeste si  Cu ce avere uriașă rămâne Cristina după divorţul de Nicolae Guţă! Blondina a avut grijă să se aleagă cu tot cei mai bun, în urma partajului:

„Viaţa mea a fost despre supraviețuire pentru că eu am parcurs nişte încercări demne de Survivor. N-am mâncat mult la viaţa mea, am dormit pe unde am apucat, am avut în fiecare zi grijă să am şi a doua zi ce mânca şi unde să dorm. Sunt obişnuit să lupt pentru supravieţuire”, a declarat Zannidache.

Zanni – lansat de Alex Velea
Zanni, pe numele său real Edmond Zannidache este cunoscut de tânăra generație grație proiectului Golden Boy Society, produs de Alex Velea. Cu alte cuvinte, el este cântăreț și are fani în rândul românilor din noua generație.

„Am spus să mă fac DJ şi am vrut sa fac un curs de muzică. Am intrat pe Youtube şi am văzut un mesaj de la Alex Velea pentru un om obişnuit şi mi-am spus, Alex răspunde la toată lumea, să-i scriu şi eu un mesaj. Dar m-am gândit ce să-i scriu ca să-i atrag atenţia, să-l frapez. I-am scris aşa „dă-mi putere, ca să dau şi eu mai departe”, a spus Zanni despre primul contact cu Alex Velea.

Citeste si  Dragnea, întrebat dacă își asumă faptul că românii plătesc facturi mai mari – Răspunsul șefului PSD i-a lăsat mască pe toți: „Și dacă a…”

Tânărul nu a avut nevoie de curaj pentru a participa la Survivor România 2021. A făcut întotdeauna tot ce a vrut. Zanni a intrat în concurs de partea Faimoșilor. El este unul dintre cei 12 concurenți faimoși care luptă împotriva Războinicilor.

Până la acest moment au avut deja loc primele trei dueluri între tabere. Toate au fost câștigate de către Războinici, care au demonstrat că au pregătire fizică și sunt foarte determinați.

Zanni a devenit cunoscut publicului larg prin participarea la show-ul culinar Chefi la cuțite. Rapid el a devenit unul dintre cei mai iubiți concurenți ai emisiunii. Extrem de sincer și jovial s-a făcut remarcat în echipă, dar și în ochii fanilor emisiunii.

Citeste si  Ieftine e și bune! LISTA PREȚURILOR în magazinele ANAF, cu bunuri confiscate, din București și din țară! Poți plăti doar 15 lei pe o pereche de încălțăminte și asta nu e tot! Vezi ce super prețuri mai au:

De acolo îl cunoaște toată lumea, dar puțini știu cum arăta el înainte de a-și vopsi părul și de a-și face cele 100 de tatuaje pe față, gât și corp. În 2014, tânărul arăta complet diferit și era pasionat de dans.