Ultima oră! Masacru la spital. Un bărbat a ucis patru persoane şi apoi s-a împuşcat

Cel puțin patru oameni au fost uciși în campusul Spitalului „St. Francisc” din Tulsa, statul american Oklahoma, de un bărbat înarmat cu o carabină şi un pistol, înainte de a se împuşca mortal pe el însuşi, a anunţat Poliţia.

Masacru la un spital din Tulsa. Crimele au fost comise într-un centru ortopedic al campusului de un suspect înarmat cu o pușcă și un pistol, care este, la rândul lui, mort. „Credem că s-a sinucis prin împușcare”, a declarat Eric Dalgleish, adjunctul șerifului din Tusla.

Masacru la un spital din Tulsa. Un bărbat a ucis patru persoane şi apoi s-a împuşcat!

Poliţiştii au sosit la campusul Spitalului „St. Francis” la trei minute de la primirea unui apel, miercuri după-amiază, în care se sesizau împuşcături şi au urmat sunetele până la etajul al doilea al clădirii Natalie, a mai declarat Eric Dalgleish. Acesta a precizat că polițiștii au ajuns la locul atacului în câteva minute de la primul apel și că atunci când au intrat în campusul spitalului, au auzit împușcături care i-au condus la etajul doi al imobilului. Nu sunt polițiști răniți în urma atacului și nu este clar dacă victimele trăgătorului sunt medici, pacienți sau din ambele categorii.

Citeste si  Răsturnare de situație! George Burcea NU VREA să divorțeze: “Nu regret nimic din tot ce am facut. Femeia este...”

Poliţia din Tulsa a afirmat că încearcă să stabilească identitatea suspectului, estimând că avea vârsta cuprinsă între 35 şi 40 de ani, şi nu avea încă detalii asupra motivului atacului.

Președintele Joe Biden a fost înștiințat de această nouă crimă în masă, relatează CNN, în condiţiile în care incidentul vine la 9 zile după carnagiul provocat la o școală primară din Texas de un tânăr de 18 ani, înarmat cu o pușcă semi-automată. Cel puțin 233 de atacuri armate în masă au avut loc în 2022, în SUA, potrivit organizației nonprofit Gun Violence Archive, bilanț care include atacul din Tulsa.