Un om amarat a venit la poarta la Becali sa ii ceara ajutor. Gigi a scos imediat portofelul! Cati bani a putut primi sarmanul?

Un om amarat a venit la poarta la Becali sa ii ceara ajutor. Gigi a scos imediat portofelul! Cati bani a putut primi sarmanul?

Gigi Becali a ajutat sute de mii de romani aflati la ananghie si nu are de gand sa se opreasca.

De Craciun a intins mana unei familii cu un copil paralizat, fara casa, iar in urma cu cateva zile a vazut, exact cand voia sa intre in „palat”, o femeie amarata care se plangea ca nu are ce sa manance.

Imediat, finantatorul Stelei a chemat un angajat si i-a ordonat sa-i duca batranei o bancnota de 100 de lei. Tanarul a ascultat intocmai directiva milionarului alergand spre varstnica sa-i inmaneze banii.

Citeste si  „27 Februarie 2018, ora 9.50. Medicul cardiolog Gabriel Tatu pleacă de la Spitalul Floreasca și încearcă să ia un taxi. Taxi autorizat. Șoferul pleacă în cursă și întreabă pasagerul dacă poate să fumeze!” Ce a urmat apoi intrece orice imaginație! Șoferul a tras pe dreapta și i-a...:


Citeste si  Noul iubit al Mihaelei Borcea a fost sarac lipit! Pe vremea cand era politist, Sorin Rap statea cu chirie intr-o garsoniera si nu avea nici un ban in conturi! Uite cu ce se ocupă acum bărbatul și de unde are bani să o răsfețe pe Mihaela:

Aceasta i-a multumit de cateva ori binefacatorului si a plecat multumita.