Val uriaș de angajări la Lidl: se oferă asigurare de sănătate privată. Lanțul de magazine face angajări în zeci de orașe din țară, pe poziții extrem de diverse. Pentru unele posturi se oferă mașină, telefon și iPad – Ce salarii dau germanii și lista orașelor:

 

Lidl angajează în această perioadă în numeroase orașe din țară, pe poziții extrem de diverse.

Lidl caută vânzători, consultanți recrutare regionali, manager logistică, stivuitoriști, muncitori în depozit, manageri adjuncți de magazin, consultant junior achiziții interne, manageri de magazine, asistenți manager de magazin, economist departament contabilitate, șef de vânzări pe zona sud – vest.

La Lidl sunt posturi libere în următoarele orașe din țară:
Adjud, Aiud, Arad, Avrig, Bacău, Baia Mare, Baia Sprie, Bârlad, Bistrița, Brad, București, Buftea,
Caransebeș, Câmpina, Câmpulung Muscel, Chiajna, Chitila, Cluj-Napoca, Constanța,
Dumbrăvița, Fălticeni, Gherla, Giurgiu, Hațeg, Hunedoara, Huși, Iași, Iernut,
Lugoj, Luduș, Nedelea, Odorheiu Secuiesc, Oltenița, Oradea, Oravița, Otopeni, Oțelu Roșu
Piatra Neamț, Ploiești, Reșița, Roman,
Satu Mare, Sighișoara, Târgu Lăpuș, Târgu Neamț, Tecuci, Timișoara, Tulcea
Urziceni, Voluntari.

Citeste si  Ea e moștenitoarea imperiului de un miliard de euro al familiei Dedeman! Cum arată și ce face acum Karina Paval

– pachet salarial peste medie
– bonuri de masă
– asigurare privată de sănătate
– școlarizare personalizată pe diverse teme cu un trainer dedicat
– mediu de lucru plăcut, dinamic, modern
– posibilitatea de dezvoltare personală

Ce oferă Lidl pentru posturile de conducere:
– pachet salarial atractiv, peste medie, corelat cu experiența și performanța
– mașină de serviciu
– instrumente de lucru moderne (iPad, telefon mobil)
– instruire sistematică și practică
– mediu de lucru plăcut, modern, dinamic
– posibilitatea de formare / schimb de experiență în străinătate

Ce salarii sunt la Lidl
Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro, un vânzător angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în noiembrie 2017 un salariu lunar net de 2.300 de lei.

Citeste si  Se caută șoferi! Românii care au permis de condus categoria B și vor să lucreze ca șoferi au la dispoziție o mulțime de locuri de muncă în această perioadă. Iată ce salarii se oferă:

Un casier și lucrător comercial angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în octombrie 2017 un salariu lunar net de 1.780 de lei plus tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un vânzător casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în august 2017 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

Un vânzător casier angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iulie 2017 un salariu lunar net de 1.700 de lei.

Un vânzător angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în iunie 2017 un salariu lunar net de 2.000 de lei plus tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Citeste si  Informatiile momentului: Primele declarații ale Gabrielei Cristea după ce s-a aflat că prezintă o nouă emisiune: „Este o emisiune foarte tare și...” Despre ce este vorba: Unde o vedem pe Gabriela:

Un director zonal de vânzări, angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de 16 ani, câștiga în anul 2014 un salariu lunar net de 9.200 de lei plus un comision din vânzări de 3.000 de lei pe lună și tichete de masă de 186 de lei pe lună.

Un șef de magazin cu o experiență de 3 ani câștiga în 2014 un salariu lunar net de 6.400 de lei plus bonus de Crăciun de 150 de lei și tichete Lidl de 100 de lei.

ANUNȚURILE AICI.

sursa: greatnews.ro