Vulpița a ajuns în Parlament

Vulpița din Vaslui a ajuns astăzi la Parlamentul României. Veronica și Viorel Stegaru au vrut să vadă cum își fac treaba aleșii din politica românească.

Vulpița din Vaslui în Parlament. Soția-vulpiță alături de soțul Viorel au vizitat astăzi, 11 februarie, Parlamentul României. Ca să își satisfacă curiozitatea, Veronica a dorit să participe la o ședință de consiliu. Cuplul Stegaru a intrat la Comisia de Agricultură unde a fost primit cu entuziasm.

Vulpița din Vaslui în Parlament. Vulpița din Vaslui a intrat la ședință însoțită de partenul de viață, în calitate de tineri fermieri din judeţul Vaslui. Aventura celor doi vasluieni nu a durat prea mult, pentru că Veronica s-a simțit rău dintr-o dată și a fost nevoită să părăsească sala de ședință, alături de Viorel.

Citeste si  Incredibil de la cine a pornit scandalul urias dintre Andreea Balan si Viviana Sposub

Vulpița din Vaslui în Parlament. „Îmi cer scuze, voiam să anunț și prezența a doi tineri din județul Vaslui, care au vrut să vină astăzi în Parlamentul României. Este vorba de domnul Stegaru Viorel și doamna Stegaru Veronica, care sunt soț și soție. Ne bucurăm. Sunt invitații emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1.”a transmis unul din membrii Comisiei de Agricultură.